Webshop

A cégről

A Diana Holding Kft. a közel 20 éves szakmai múlttal rendelkező Diana cégcsoport legnagyobb társvállalataként 2009 őszén, a növekvő felhasználói és piaci elvárások kielégítése érdekében alakult. Tulajdonosai és munkatársai piacvezető cégeknél, valamint multinacionális nagyvállalatoknál több éves tapasztalatot szerzett kiváló szakemberek.

Társaságunk célja, hogy intelligens informatikai megoldásokat szállítson, minőségi szolgáltatásokat biztosítson a kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint az államigazgatási intézmények számára. Tevékenységi körünk felöleli az informatikai infrastruktúrához kötődő tanácsadás, tervezés, implementáció és üzemeltetés teljes skáláját.

Diana Holding Kft.Vállalatunk a hagyományos informatikai és irodatechnikai megoldásokon felül, számos korszerű technológiai környezetben és platformon mozog otthonosan, külön figyelmet fordítva az informatikai eszközök használatával összefüggő hatékonyságnövelési és költségracionalizálási megoldásokra.

A Diana Holding Kft. jelenleg Debrecenben, Egerben és Püspökladányban rendelkezik saját (kereskedelmi és szolgáltató) kirendeltséggel.